Λουκάς Σταύρου
Ζωγράφος, ποιητής, συγγραφέας, ενεργός πολίτης.

Ποιος είναι ο Λουκάς Σταύρου;

Ποιος είναι ο Λουκάς Σταύρου που συμμετέχει στις βουλευτικές εκλογές ως ανεξάρτητος υποψήφιος βουλευτής στην επαρχία Λεμεσού;

Σε αυτό το ερώτημα απαντώ πως δεν είμαι ότι φαντάζομαι για τον εαυτό μου αλλά ότι καταγράφεται μέσα από την δημιουργία και την δράση μου.

Είμαι ζωγράφος και έχω παρουσιάσει το έργο μου σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις ζωγραφικής στη Κύπρο και στην Ελλάδα. Έργα μου βρίσκονται σε ιδιωτικές συλλογές και στην Κερκυραϊκή Πινακοθήκη. Συνεχίζω να ζωγραφίζω με επίκεντρο την υπαιθριστική τοπιογραφία.

Είμαι φιλόσοφος και έχω καταθέσει την τροπολογική και κοσμολογική μου πρόταση στο έργο μου “Τρόπος και Είναι - Εισαγωγή στην φιλοσοφία του νεολογικού υλοθεϊσμού”.

Είμαι ποιητής και έχω εκδώσει ποιητικές συλλογές. Έχω δημοσιεύσει ποιήματα μου σε περιοδικά καθώς και στην προσωπική μου ιστοσελίδα.

Είμαι μαχόμενος Έλληνας εθνικοκοινωνιστής. Έλαβα μέρος ως εθελοντής σε πραγματικές μάχες κατά των τούρκων. Συγκρούστηκα με το προδοτικό κατεστημένο και φυλακίστηκα 5 χρόνια στα υγρά κελιά των κεντρικών φυλακών της Κύπρου για την ανατίναξη αγγλικού ραδιοσταθμού.

Δεν ήμουν μαχητής αλλά είμαι μαχητής ανυποχώρητος και δεν διστάζω να κάνω εχθρούς προκειμένου να υπερασπιστώ την πατρίδα και την ελευθερία του ανθρώπου.

Δεν ιδιωτεύω αλλά μαζί με γενναίους συντρόφους πολεμώ το κατεστημένο μέσα από το οχυρό του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος όπου προεδρεύω.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε την προσωπική μου ιστοσελίδα καθώς και την σελίδα του Εθνικιστικού Δημοκρατικού Κόμματος - ΕΔΗΚ.(edikcyprus.blogspot.com.cy)

Λουκάς Σταύρου