Λουκάς Σταύρου
Ζωγράφος, ποιητής, συγγραφέας, ενεργός πολίτης.

Το τρισυπόστατο της τραπεζοκρατικής τυραννίας

Η τραπεζοκρατική οικονομία είναι ένα πανίσχυρο σύστημα που συνενώνει γύρω από τον θεσμό του ιδιώτη τραπεζίτη , ιδεολογικο-πολιτικά σχήματα και θρησκευτικές οργανώσεις που από κοινού συμμετέχουν στο πλιάτσικο της κοινωνικής εργασίας και στην διαφύλαξη των μεγάλων μυστικών της τραπεζοκρατίας και των πολύμορφων διασυνδέσεων της με την ολιγαρχία της εξουσίας και του πλούτου σε παγκόσμιο και εθνικό επίπεδο.

Από όλες τις οργανώσεις που στηρίζουν την τραπεζοκρατία και μοιράζονται τα λάφυρα , οι πιο ισχυρές είναι οι εκκλησίες και τα ιερατεία όλων των δογμάτων. Αυτές οι εξουσίες με την δυνατότητα επικοινωνίας προς τις μάζες, υπεράνω πολιτικών διαφορών και εχθροτήτων , αποτρέπουν την ανάπτυξη επαναστατικών πολιτικών δυνάμεων και διασφαλίζουν την συναίνεση του πολιτικού κατεστημένου.

Ο συνδετικός κρίκος ανάμεσα στο πολιτικό σινάφι και στους τραπεζίτες είναι τα ιερατεία όλων των αποχρώσεων.

Ανάμεσα σε αυτές τις τρεις ομάδες της εξουσίας , τους τραπεζίτες , τα ιερατεία , και τους πολιτικούς,το τρισυπόστατο της εξουσίας, αναπτύσσονται επίσης μυστικές οργανώσεις που έργο τους είναι να συνενώνουν σαν ένα μπετόν αρμε ολόκληρο το σύστημα της εξουσίας.

Όλα αυτά συνθέτουν μια τυραννία που ουδέποτε υπήρξε όμοια της στην ιστορία.

Αυτή η τυραννία δεν πολεμιέται με δογματικές περιχαρακώσεις αλλά με την γνώση και την συμμετοχή των λαϊκών δυνάμεων όπου γης μέσα από επαναστατικά εθνικοκοινωνικά δημοκρατικά κινήματα που θα αποσκοπούν στην κατάλυση της τυραννίας από την λαϊκή εξουσία και τους νέους θεσμούς λαϊκής κυριαρχίας που θα επιβάλει.

Ο αγώνας πρέπει να δοθεί και σε εθνικό επίπεδο αλλά και σε παγκόσμιο επίπεδο. Είναι ένας αγώνας που αφορά όλα τα έθνη.

Αγώνας διεθνιστικός και εθνικός που θα επαναφέρει την χαμένη εθνική κυριαρχία και θα διανοίξει μια νέα συνεργασία των εθνών κρατών.

Αγώνας εθνικοκοινωνικής δημοκρατίας που θα συνενώσει τα εθνικιστικά κινήματα ανεξαρτησίας και κυριαρχίας με τις λαϊκές δυνάμεις που ακόμα βρίσκονται εγκλωβισμένες στα ιδεολογικο-πολιτικά νεκροταφεία της συστημικής αριστεράς.

Ο εχθρός είναι εντός όλων των πατρίδων έχοντας στην υπηρεσία του τις ντόπιες δυνάμεις της ολογαρχικής εξουσίας.

Η ιδεολογία της εθνικιστικής αριστεράς θα συνενώσει τις λαϊκές δυνάμεις ενάντια στην ντόπια και παγκόσμια τυραννία.

Λουκάς Σταύρου