Λουκάς Σταύρου
Ζωγράφος, ποιητής, συγγραφέας, ενεργός πολίτης.

Η ακροδεξιά συντάσσεται με τους εχθρούς μας

Ο συντηρητικός “εθνικισμός” της ακροδεξιάς, τύπου Χρυσής Αυγής, παίζει το ίδιο ρόλο που έπαιξε η σοσιαλδημοκρατία στην προσπάθεια του συστήματος να αναχαιτίσει τις  διάφορες λαϊκές επαναστατικές αντικαπιταλιστικές δυνάμεις.

Η σοσιαλδημοκρατία έδωσε αφενός ψίχουλα και παραμύθια ψευτο-αλλαγής μέσα από το σύστημα στους εργάτες και αφετέρου περιφρούρησε τους θεσμούς της ολιγαρχίας και της τραπεζοκρατίας.

Τον ίδιο ρόλο παίζει στην σκηνή του συστήματος και η ακροδεξιά.

Πουλά από την μια σημαιούλες και εμβατήρια στους παραφουσκωμένους οπαδούς της και από την άλλη περιφρουρεί την τραπεζοκρατία, την εκκλησία ΑΕ, την Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωζώνη, το μεγάλο κεφάλαιο.

Αν κατανοήσουμε τον βρώμικο ρόλο της ακροδεξιάς τότε θα τους εντάξουμε εκεί που πρέπει  και όχι στον λεγόμενο πατριωτικό χώρο. Η ακροδεξιά ανήκει στις αντεθνικές και αντιλαϊκές δυνάμεις , η ακροδεξιά είναι το ψυχρό στιλέτο του συστήματος, η ακροδεξιά και ο λεγόμενος πατριωτικός χώρος που συναγελάζεται με αυτήν συγκαταταλέγονται στις δυνάμεις των εχθρών μας.

Εμείς οι εθνικοκοινωνιστές είμαστε ταγμένοι από την συνείδηση μας να καταστρέψουμε και να γκρεμίσουμε συθέμελα όσα η ακροδεξιά περιφρουρεί.

 

Λουκάς Σταύρου